S’arrangen amb llamborda els parterres vegetals ubicats al tram inicial del passeig del Mar de Palamós, molt afectats per la sequera

Palamós

Operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós, han iniciat aquesta setmana, l’adequació amb llamborda d’uns 30m² del parterre vegetal que envolta l’escultura de l’àncora del vaixell San Isidoro, ubicada al tram inicial del passeig del Mar de Palamós.

L’objectiu d’aquesta actuació és poder dignificar aquests espais, que fins ara han estat enjardinats amb gespa, però que a causa de l’aplicació dels decrets de sequera amb la prohibició de la utilització del reg, han quedat molt malmesos.
El projecte consisteix a sanejar tot aquest espai, rebaixant el sauló existent per a la ubicació i assentament del paviment de llamborda. Precisament les peces de llamborda que s’ubiquen en aquest àmbit són reutilitzades, i formen part de les que l’Ajuntament va conservar d’alguns carrers del municipi que antigament havien comptat amb aquest tipus de paviment.
La superfície resultant permetrà ser trepitjada, on les persones podran accedir, facilitant la possibilitat d’apropar-se a l’escultura de l’àncora habitualment molt utilitzada per a fer-se fotos. Les tasques de la pavimentació d’aquests parterres es preveu que es pugui enllestir durant la setmana vinent.

Festa Major de Palamós 2024

Tags: ajuntament de Palamós, manteniment i conservació, millores, palamós, passeig del mar, sequera, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La 8a Oncoswim recapta més de 100.000 euros per a la recerca del càncer de mama triple negatiu i l’ajuda als malalts
Notícia següent
El Doctor Antoni Beltran “ensenya la llengua” a Santa Cristina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes