Set joves dibuixen un graffiti al Mercat Municipal de Roses per a commemorar el seu 35è aniversari

Roses.- El passat cap de setmana, set joves de Roses i Figueres van realitzar un graffiti al Mercat Municipal per a celebrar el 35è aniversari de l’equipament.

L’objectiu d’aquesta activitat, realitzada en el marc de la Fira de la Rosa que s’ha dut a terme a la població aquests dies, ha estat dinamitzar i integrar les activitats del mercat des d’una perspectiva juvenil.
L’activitat va ser proposada des de l’Associació del Mercat Municipal de Roses i el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, amb l’objectiu de donar visibilitat al mercat i a l’art i la cultura urbans, posant en valor i potenciar el talent juvenil del poble de Roses. A partir d’aquesta crida, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament va contactar amb els joves, sis de Roses i un de Figueres, que van ser els encarregats d’organitzar l’activitat que es va desenvolupar al llarg de tota la jornada de dissabte i diumenge fins a les 14 hores, moment en què el graffiti va quedar finalitzat.
L’acte va consistir en la preparació i realització d’un mural de grans dimensions, el qual ja es pot visitar al mateix Mercat, amb l’acompanyament de música en directe a càrrec d’un dels joves participants que feia de DJ. D’aquesta manera, es va aconseguir dinamitzar tant l’acte com la pròpia activitat del Mercat Municipal durant el cap de setmana.
El mural representa l’activitat que es troba dins del mercat, fent referència a les parades i productes més destacats, plasmats des d’una perspectiva juvenil. Gràcies a l’èxit de la proposta, s’ha decidit continuar amb aquesta activitat en les pròximes edicions de la Fira de la Rosa, incloent una mostra d’art urbà que consolidi aquesta activitat en el municipi.

Tags: Alt Empordà, aniversari, art urbà, dinamització del comerç, equipaments, grafiti, joves, mercat municipal, Roses, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els Jocs Emporion omplen les comarques gironines d’activitats esportives i lúdiques durant una setmana
Notícia següent
L’hospital de Figueres preveu invertir 23,3 MEUR fins al 2040 per ampliar el centre en 14.700 metres quadrats

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes