S’inaugura una exposició de peixos i arts de pesca a Sa Perola, a Calella de Palafrugell, obra de l’artista Enric Iglesias

Palafrugell.- L’oficina de Turisme de Calella de Palafrugell obrirà aquest cap de setmana les seves portes i en el seu interior es podrà gaudir d’una exposició del pintor i artista palafrugellenc, Enric Iglesias.

A l’espai de Sa Perola, que és on s’ubica l’Oficina de Turisme, s’hi pot veure el petit homenatge de l’autor a tota la gent de la mar de Calella de Palafrugell amb la representació artística de les espècies marítimes que s’hi troben i s’han trobat els darrers anys al mar de Calella de Palafrugell. Una mostra que es va inaugurar dimecres 20 de març.
Aquesta exposició de peixos i arts de pesca es podrà veure fins al 13 d’octubre, en l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme de Calella, ubicada en aquest mateix espai històric. Aquesta exposició arriba just en el moment on s’obren les oficines de turisme de Calella de Palafrugell i de Llafranc, just abans d’iniciar-se la Setmana Santa, que és quan entren en funcionament. L’oficina de Tamariu entrarà en funcionament a partir de l’1 de juny.
L’edifici de Sa Perola, construït el segle XVIII, és l’antic tenyidor de xarxes del Gremi de Pescadors de Sant Pere. Amb el pou, el perol on fer bullir l’escorça de pi, els pouets on es tenyien les xarxes i les canalitzacions que permetien realitzar el procés, és un testimoni del passat de Calella amb un gran valor des del punt de vista etnològic, social i cultural.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, art contemporani, artistes locals, Calella de Palafrugell, cultura, exposició temporal, inauguració, pesca, pintura, societat, temporada turística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Jordi Molina presenta el seu nou disc “Palíndrom” aquest diumenge a l’Espai Ter
Notícia següent
L’Espai Ridaura de Santa Cristina recorda al Dr. Casals

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes