S’inicia el procés d’inscripcions als Casals d’Estiu municipals de Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols.- Un any més l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ofereix el Servei de Casals d’estiu municipals a 3 centres de la ciutat per a infants nascuts entre 2009 i 2020.

Els infants nascuts entre 2012 i 2020 poden inscriure’s al Casalet (Escola Gaziel) o el Casal de Proximitat (Escola Baldiri). En tots dos casos s’ofereixen activitats de Lleure educatiu en general; jocs, cançons, tallers, sortides, etc. En el cas dels infants nascuts entre 2009 i 2017 tenen disponible el Casal Esportiu (Pavelló La Corxera) en el qual s’ofereixen activitats esportives en general, i a través del joc practiquen esports molt diversos.
Per poder optar a una d’aquestes places cal fer una preinscripció del 13 al 19 de maig i , en cas d’obtenir una de les places disponibles (places limitades), es podrà confirmar la inscripció a partir del 22 de maig. Com a novetat d’enguany, a més a més d’un descompte del 15% per totes les inscripcions quan s’inscrigui 2 germans o més, tothom que obtingui plaça, s’inscrigui i compleixi els criteris, podrà sol·licitar una bonificació social.
Es pot realitzar la inscripció per mesos o per setmanes naturals i el pagament es podrà fer en un o dos terminis segons es desitgi. Les preinscripcions es poden realitzar del 13 al 19 de maig al web https://ciutadania.guixols.cat o presencialment al Punt Jove del 13 al 17 de maig en horari de 09 a 13 hores. Per més informació es pot escriure un mail a casalsestiu@guixols.cat.

Tags: activitat de lleure, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, casal d'estiu, educacio, esports, infants, inscripcions, joves, Sant Feliu de Guíxols, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Treballs i instituts guanyadors del 3r Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat
Notícia següent
L’economia del primer franquisme serà l’eix vertebrador de la sisena edició de les Jornades de Memòria Històrica Local de Torroella

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes