S’inicien activitats gratuïtes per a la gent gran de Palamós vinculades a l’assessorament en l’ús de noves tecnologies, i la realització de tallers de memòria i mandales

Palamós.- El Servei de Ciutat Educadora i Gent Gran de l’Ajuntament de Palamós posa en marxa diferents iniciatives adreçades a les persones grans del municipi, amb l’objectiu d’ajudar-los en l’ús dels dispositius electrònics, però també amb la voluntat  d’incentivar la seva creativitat i la seva salut.

Es tracta de tres propostes gratuïtes i obertes a la participació de totes les persones grans del municipi, l’organització de les quals compten amb la col·laboració de l’Associació de la Gent Gran de Palamós.
El servei de suport a les persones grans per a l’ús de dispositius electrònics (mòbils, tauletes, portàtils) té lloc cada dimarts de les 10:30 a 12:30 hores, al casal de la Gent Gran de Palamós (c/ del president Macià, 7), i per accedir-hi no cal cita prèvia.
Aquest servei compta amb l’assessorament d’un tècnic en noves tecnologies que cada dimarts atent les consultes dels usuaris que s’hi adrecen, aportant-los coneixements en aplicacions com WhatsApp o en la creació d’un perfil a les xarxes socials, mitjançant els quals puguin estar connectats amb familiars o amics, i fer-los més còmode el seu dia a dia, facilitant el contacte virtual amb la sanitat pública, o bé per a la realització de les tramitacions bancàries, entre altres.

Inscripcions obertes als tallers de memòria i de mandales
També cal destacar l’organització dels tallers de memòria i de mandales, adreçat a persones del municipi de més de 60 anys, que s’iniciaran la setmana vinent, concretament els dies 13 i 15 de febrer, respectivament, i que avui (5 de febrer) han obert el seu període d’inscripcions.
El taller de memòria tindrà lloc cada dimarts de 17 a 18:30 hores, mentre que el de mandales es durà a terme els dijous també de 17 a 18:30 hores. Tots dos tallers es realitzaran a les dependències del casal de la Gent Gran de Palamós (c/ del president Francesc Macià, 7).
Les persones interessades a poder participar d’aquests tallers poden fer la seva inscripció, fins al dia 12 de febrer (de 10 a 13 hores), presencialment al Servei de Ciutat Educadora i Gent Gran de l’Ajuntament de Palamós (Casa Montaner, parc dels Països Catalans, 9), o bé per telèfon, trucant al 972 318 702.

Tags: ajuntament de Palamós, gent gran, memòria, palamós, serveis, societat, tallers, tecnologia, telefonia mòbil
Notícia anterior
Els dies 9, 10 i 11 de febrer torna el Carnaval de Begur
Notícia següent
La Biblioteca de Palafrugell s’engresca als barris

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes