SSIBE adquireix 4 nous llits per a la Unitat de Dany Cerebral Adquirit de Palamós Gent Gran

Palamós

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, per a la compra de llits elèctrics per a la Unitat de Dany Cerebral Adquirit (DCA) de Palamós Gent Gran.

L’entitat ha rebut una col·laboració de 9.940 euros. Aquesta col·laboració ajudarà a substituir 4 llits d’hospitalització convencional de la 3a planta de Palamós Gent Gran per llits elèctrics que permetran que els pacients puguin ser atesos amb més seguretat i afavorir la seva autonomia i rehabilitació, tan indispensable en una unitat com la de dany cerebral adquirit. Els llits adquirits disposen de l’opció “easy chair”, és a dir d’una posició semblant a la d’estar assegut en una cadira. Això permet treballar la recuperació progressiva i la correcció postural des del mateix llit. Per tant, el llit esdevé un element essencial per al pacient i el pla individualitzat que ha elaborat l’equip multidisciplinar de Palamós Gent Gran.
El conveni l’han signat Montse Garcia, codirectora i gerent de la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, i Ferran Llach, Director de Banca d’Institucions de CaixaBank. A l’acte també hi ha assistit per part de SSIBE Alícia Gallego, Adjunta a la Direcció d’Economia i Finances.

Tags: CaixaBank, gent gran, palamós, Salut, serveis, societat, solidaritat, SSIBE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El BUS30’ serà gratuït per la 57a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell
Notícia següent
L’Ajuntament de Torroella reforça la capacitat i autonomia d’abastament d’aigua potable amb la construcció d’un pou

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes