SSIBE, guardonat al Dia de les Esquadres 2024

Baix Empordà.- Cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, dels d’altres cossos policials, i de representants de l’àmbit de la judicatura i de la societat civil en el Dia de les Esquadres.

És un reconeixement a la professionalitat dels membres del Cos, que molt sovint realitzen actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals, i a la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb el Cos de Mossos d’Esquadra per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat del país.
Tres professionals del servei d’urgències de l’Hospital de Palamós van ser guardonats. Mario Ríos, Jordi Amores i Joan Manel Martínez van rebre el reconeixement pel simulacre d’accident terrestre i marítim que la primavera passada vam realitzar al Port Marina de Palamós. La felicitació era promoguda pel sergent de la base Marítima de Palamós Joan Carles Roure, amb col·laboració de l’agent mosso esquadra Antonio Villegas.

Formació per simulació
Periòdicament, es realitzen diferents simulacres d’accident, amb l’objectiu de millorar la coordinació entre diferents estaments de seguretat, policials i sanitaris que actuen en casos d’urgències. És per això que es busca l’entorn més real possible i es compta amb la participació de la Policia Local de Palamós, els Mossos d’Esquadra i transport sanitari de Catalunya.

Tags: Baix Empordà, emergències, Mossos d'Esquadra, reconeixement, Salut, seguretat, serveis, simulacre, societat, SSIBE
Notícia anterior
Figueres restaurarà la façana i els elements patrimonials del Teatre Jardí
Notícia següent
El cicle “Empordanet Escena” arriba al Cau dels Pins de Forallac

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes