Tancament de l’accés motoritzat al massís del Montgrí per prevenció d’incendis forestals

Torroella de Montgrí

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l’accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per l’Ajuntament, que es mantindrà fins a mitjan setembre, durant el període de més alt risc. Estarà vigent fins que les condicions climatològiques ho permetin.

Amb aquesta mesura es vol reduir el risc d’inici d’un incendi forestal i garantir la seguretat dels béns i la protecció de les persones que viuen en zones properes al bosc. La Brigada de Medi Ambient instal·larà 8 barreres mòbils, a part de les barreres fixes que ja hi ha tot l’any. També es col·locaran cartells informatius als principals accessos al massís.
Malgrat les restriccions de circulació, l’Ajuntament expedirà autoritzacions a persones o veïns que han d’accedir-hi per motius de residència o feina.
La vulneració d’aquestes restriccions pot ser sancionada amb multa segons el que determina la tramitació de les infraccions assenyalades a la normativa sectorial de prevenció d’incendis i accés motoritzat al medi natural. Aquesta restricció de trànsit rodat al massís del Montgrí s’ha comunicat al Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter i als responsables de prevenció d’incendis de la Generalitat de Catalunya.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, espais naturals, massissos, medi ambient, prevenció incendis, restricció de circulació, tancament, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Es presenta a Palafrugell “La meva història de guerra”, de Joan Pericot Garcia
Notícia següent
Pals celebra el XXXIV Homenatge a la Vellesa

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes