Tast de vins i caves de Raventós i Blanc a la Barberia del Muro de Palamós

Palamós.- La taverna empordanesa La Barberia va acollir dissabte a la tarda un nou tast de vins comentats.

En aquesta ocasió i apartant-se una mica de la tradició de fer sempre tastos amb productes empordanesos, aquesta vegada es va apostar per la comarca del Penedès, donant protagonisme a un celler, Raventós i Blanc, amb una història de 28 generacions que van presentar per a l’ocasió els seus vins tranquils totalment naturals, blanc (xarel·lo) i rosat (xarel·lo, parellada i sumoll) de la DO Penedès i tres caves.
Com a curiositat, dir que Raventós i Blanc va ser el primer celler en entrar a la DO Cava i ara, degut a les desavinences per la gran oscil·lació de preus entre aquest producte, han estat el primer celler en marxar de la DO. Integrant-se a la Conca del riu Anoia.

Tags: cava, DO Penedès, enologia, la Barberia del Muro, palamós, Raventós i Blanc, Tast de vins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Disset establiments participen de la 7a edició dels “Tastets Surrealistes” de Figueres
Notícia següent
La 20ª edició del “Cuina i Golf” aplega prop de 250 persones entre cuiners, esportistes, actors, periodistes i personalitats del sector turístic i empresarial

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes