Torna la campanya de Cuina del Bacallà i el Peixopalo a Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols.- Aquest dimecres 2 de març torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la campanya de la “Cuina del Bacallà i el Peixopalo”, que s’allargarà fins el 14 d’abril.

Un total de 12 establiments de la ciutat hi participen: Bar Casa Irla, Ca L’Isern, Cau del Pescador, El Tinglado, Frankfurt Cal Vicens, La Bodega de Sant Feliu, La Pansa, La Proa, La Salada, Les Dunes- Hotel Barcarola, Marabú i Sabors.

Un producte molt lligat a Sant Feliu
A través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir en aquesta zona el peixopalo, el bacallà sec. Aquest aliment va ser molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX.
Va ser ràpidament assimilat a la dieta de la ciutat i va lligar com cap altre producte la gastronomia del nostre mar i de la nostra terra. Avui, recuperat i reinterpretat dins les nostres cuines, torna a la taula amb tot el sabor d’un plat de tota la vida.

Accediu a tota la informació i als menús clicant en aquest enllaç.

Tags: bacallà, campanyes gastronòmiques, cultura, gastronomia, pesca, promoció econòmica, Sant Feliu de Guíxols, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nou cicle de conferències “Desenterrant l’Empordà” al Museu de la Mediterrània
Notícia següent
Exposició d’aquarel·les en memòria d’Eduard Calafell a Begur

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes