Treballs per canviar les tapes del clavegueram del carrer d’en Vinyoles de La Bisbal que fan soroll amb el pas de vehicles i generen molèsties veïnals

La Bisbal d’Empordà

Dimarts i dimecres tindrà lloc una actuació al carrer d’en Vinyoles per tal canviar algunes tapes de clavegueram de la via. La fressa que generen les tapes quan hi passen vehicles pel damunt és molesta pels veïns/es i establiments i l’Ajuntament de la Bisbal treballa per poder solventar el problema.

Primer es van fer diverses actuacions a les tapes per intentar alleugerir el problema acústic, però a causa del nombre de vehicles que hi passen diàriament, cap de les actuacions va resoldre el problema a mig termini. Finalment, es van encarregar els treballs de substitució de les tapes a una empresa de sector, la qual després de fixar diversos dies per començar l’obra i fer perdre el temps, va acabar no complint els seus compromisos. Això va provocar haver de reiniciar tot el procés fins a poder adjudicar els treballs a una altra empresa, que consistiran en la substitució de cada tapa i del marc que la subjecta a la via per la qual cosa caldrà també retallar el quitrà que l’envolta.
El regidor de Via Pública, Xavier Dilmé, lamenta el retard en aquesta actuació i les molèsties que han ocasionat als veïns: “fa mesos que les tapes haurien d’estar canviades però la brigada no té els mitjans per fer-ho, per la qual cosa depenem d’un tercer. Però el que és inexplicable és que no fa gaire més d’un any que el carrer Vinyoles es va fer nou de dalt a baix i no es van canviar les tapes. Això suposa que a banda de les molèsties als veïns i les afectacions al trànsit, ara haurem de fer un canvi que ens costarà més diners que si s’hagués fet en el seu moment i, a més, obligarà a fer malbé un quitrà nou. Esperpèntic”.
Així doncs, dimarts i dimecres vinent es faran talls en un sentit de la via amb pas alternatiu de vehicles en el lloc on es faran les actuacions. Per tal d’evitar retencions es recomana evitar passar en vehicle pel carrer Josep Irla i optar per vies alternatives.

Tags: clavagueram, La Bisbal d'Empordà, millores, mobilitat, serveis, societat, sorolls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Costa Brava es promociona per primera vegada al Quebec
Notícia següent
XV Trobada de la Gent Gran de Forallac

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes