Una vintena de joves participen a la primera sessió del Taller de defensa personal emocional que organitza el Punt Jove Palamós

Palamós.- Dimecres 11 de març va tenir lloc la primera sessió del Taller de defensa personal emocional que organitza per primera vegada el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i que ha tingut molt bona acollida.

El taller entra dins les activitats del primer trimestre del 2020 i, com en la majoria d’elles, busca fomentar la participació dels joves de la vila.
El Taller de defensa personal emocional és una novetat en el programa d’activitats de Joventut i, durant tres dimecres de març i un d’abril, pretén donar eines i recursos als i les joves per saber gestionar les seves emocions i fomentar l’autoconeixement.
A través de dinàmiques i del treball personal, els joves aprendran a identificar relacions d’abús i relacions tòxiques per saber autoprotegir-se, i a treballar amb mirada de gènere.
Totes aquestes pautes les donarà la psicòloga Sònia Vivolas, especialista en psicologia amb perspectiva de gènere, mitjançant la qual els joves aprendran a posar límits, a saber dir “no” quan és necessari. També es fomentarà l’autocrítica en les relacions que estableixen els joves.

Altes activitats del trimestre
A banda d’aquest taller, el Punt Jove Palamós organitza altres activitats durant el primer trimestre de 2020. Destaquen el taller de “Berenars Saludables” dels divendres o la creació de dos grups de joves que estan treballant en l’organització d’activitats festives.
Pel que fa a les activitats que s’allarguen tot el curs escolar, el Punt Jove ofereix cada dijous “Acroyoga” amb Clàudia Arias; el “Taller d’acompanyament al treball de recerca”, dirigit a tots els estudiants d’ESO, Batxillerat o universitaris que vulguin un seguiment grupal o individualitzat; la “Dansa Inclusiva” amb l’Associació POTS; el Club Lila, per parlar de temes de feminisme, o el Taller “Expressa’t”, amb el qual es treballa, amb tècniques teatrals, aspectes com la vocalització i projecció de la veu.
La inscripció a totes les activitats és gratuïta i es pot fer a través del correu electrònic espai.jove@palamos.cat o, presencialment, al 1r pis de les Galeries Carme.

Tags: ajuntament de Palamós, defensa, joventut, palamós, psicologia, serveis, societat, tallers
Notícia anterior
A partir d’aquest diumenge comença la prohibició de fer foc al bosc
Notícia següent
A la vila del Peix Fregit: Josep Maranges i Pi

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes