Vins i Licors Grau acull un tast de vins de 100 punts Parker dirigit pel prestigiós Luis Gutíerrez

Palafrugell.- S’han tastat 7 vins amb la màxima puntuació que atorga aquest crític de vins nord-americà.

El dimarts 4 de desembre ha tingut lloc la Masterclass impartida per Luis Gutiérrez, el tastador de Robert Parker per Espanya, Argentina, Xile i el Jura, a l’auditori de Vins i Licors Grau de Palafrugell. Durant la classe magistral s’han tastat 7 vins que han obtingut el reconeixement 100 punts Parker, molt exclusius i difícils de trobar actualment al mercat:

  • Barbadillo Reliquias Palo Cortado
  • Castillo de Ygay Gran Reserva Blanco 1986
  • Compañía de Vinos Telmo Rodríguez Las Beatas 2015
  • Dominio de Pingus 2014
  • Gran Enemigo Single Vineyard Gualtallary Cabernet Franc 2013
  • ChâteauC heval Blanc 2010
  • Toro Albalá Don P.X. Convento Selección 1946

A l’acte hi han assistit alguns dels màxims representants de les bodegues, com són Telmo Rodríguez, president de la Compañía de Vinos Telmo Rodríguez i la bodega familiar Granja de Nuestra Señora de Remelluri; Armando Guerra, enòleg i responsable dels vins d’Alta Gamma de Bodegas Barbadillo; Rosario Sánchez, filla del propietari de Toro Albalá i responsable d’enoturisme i relacions públiques de la bodega; Francisco Muñoz, gerent de Toro Albalá. També personatges rellevants del sector, com Josep Roca, sommelier d’El Celler de Roca o Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers i altres personalitats del món de l’enologia, sumilleria i de la premsa especialitzada. També a destacar la presència del cantant  Sergio Dalma, amic de la família Grau, client i aficionat al món del vi.
La sessió s’ha iniciat amb la benvinguda per part de Jordi Grau Segarra i una breu presentació de les personalitats presents. Seguidament Gutiérrez ha iniciat el tast dels 7 vins 100 punts Parker descrivint-los amb anècdotes i vivències personals amb cadascun d’ells i amb els propietaris de les bodegues.
Per finalitzar, s’ha obert un torn d’intervencions i preguntes en la que els elaboradors dels vins presents han explicat quina és la filosofia de treball per aconseguir aquest reconeixement i com veuen el futur dels seus vins. Així mateix, Josep Roca i Anna Vicens han fet una valoració sobre el tast i han felicitat a Vins i Licors Grau per realitzar iniciatives d’alt nivell com aquesta. A continuació, s’ha servit un aperitiu d’El Celler de Can Roca on els assistents han pogut intercanviar impressions i opinions sobre el tast.
Vins i Licors Grau aposta per la difusió de la cultura del vi, per aquest motiu, al llarg del proper any se seguiran realitzant iniciatives per apropar el vi al consumidor i donar a conèixer les seves característiques i virtuts en el consum moderat.

Tags: Palafrugell, Vins i Licors Grau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El rebost d’en Llenas
Notícia següent
Avui és presenten les noves propostes de Revista de Baix Empordà i Empordà Gastronòmic, “Les Gavarres, paisatge i cultura” i “La cuina del bolet”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes