Xerrada a Cruïlles sobre acompanyament al desenvolupament de la sexualitat

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

Recentment l’Ajuntament i l’AFA de l’Escola Les Gavarres de Cruïlles han col·laborat en organitzar dues xerrades entorn a la sexualitat a l’alumnat del cicle superior.

Les activitats han anat a càrrec de Laura Ferrer, educadora social, doula, terapeuta menstrual i especialista en educació sexual i emocional per a infants, joves i adults.
En aquesta línia, també a càrrec de Laura Ferrer, el proper dilluns 20 maig el Centre Cívic del Puigventós acollirà una sessió dirigida a totes les famílies del municipi amb fills i filles de a partir de 6 anys sobre com acompanyar el desenvolupament de la seva sexualitat. Es tractarà com explicar els conceptes bàsics dels canvis del seu cos durant la preadolescència, saber què toca quan, saber posar límits, entendre què és la privacitat, el consentiment i el bon tracte com a base per tal de tenir una sexualitat sana i respectuosa.
Serà de 18 a 19.30 hores i cal fer inscripció prèvia: presencialment a l’Ajuntament o a través del correu activitatsafalesgavarres@gmail.com.
Aquestes iniciatives volen facilitar espais de contingut d’educació sexual a alumnes i famílies amb preadolescents del municipi. L’objectiu final, és facilitar que els jovent sigui crític  i lliure davant de tota la informació tan forta que es rep de les xarxes socials al seu dia a dia, donant eines i recursos per fer tal de fer un bon acompanyament més conscient.

Tags: Cruïlles, educacio, famílies, infants, salut emocional, sexualitat, societat, xerrades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Simposi Internacional sobre l’Esclavatge de l’Escala reclama més educació i informació sobre aquests fets
Notícia següent
Pals, entre els finalistes de l’ONU per rebre el Best Tourism Villages 2024

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes