Pals, entre els finalistes de l’ONU per rebre el Best Tourism Villages 2024

Pals

El municipi de Pals ha estat seleccionat per rebre el guardó que atorga l’Organització Mundial de Turisme (un organisme de les Nacions Unides) com a Best Tourism Village of the World 2024, millors pobles turístics del món de l’any 2024

La candidatura presentada per Pals per rebre el reconeixement Best Tourism Villages 2024 ha estat seleccionada amb altres cinc destinacions de l’Estat.
Best Tourism Villages és una iniciativa global per destacar els pobles on el turisme preserva la cultura i les tradicions, celebra la diversitat, genera oportunitats i protegeix la biodiversitat.
En concret el guardó reconeix les destinacions rurals que estan adoptant el turisme com a motor de desenvolupament i noves oportunitats d’ocupació i ingressos, alhora que preserven i promouen els valors i els productes locals.
La iniciativa també valora els pobles pel seu compromís amb la innovació i la sostenibilitat en tots els seus aspectes -econòmics, socials i mediambientals- i pel seu enfocament en el desenvolupament del turisme d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
A partir d’aquí, les destinacions seleccionades a tot el món seran revisades per la Secretaria de Turisme de l’ONU, i avaluades per un consell assessor independent basant-se en un conjunt de criteris establerts.

Tags: cultura patrimoni, ONU, pals, pobles, Premis, reconeixement, societat, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Xerrada a Cruïlles sobre acompanyament al desenvolupament de la sexualitat
Notícia següent
SSIBE inicia una campanya per a la desprescripció de benzodiazepines al Baix Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes