28ª edició de la campanya gastronòmica “La Garoinada” a Palafrugell

Palafrugell.- Amb l’inici d’any, torna una de les campanyes  gastronòmiques més emblemàtiques de Catalunya: La Garoinada, que enguany celebrarà el seu 28è aniversari.

La Garoinada 2019 tindrà lloc de l’11 de gener fins a finals del mes de març i, com és habitual, hi participen una desena de restaurants del municipi: L’Arc, La Xicra i Xadó (de Palafrugell), Bellacosta, Hotel Restaurant El Far, Hostal La Llagosta, Hotel Restaurant Llafranc, Hotel Restaurant Llevant i Hotel Restaurant Terrassa Terramar (de Llafranc), Restaurant El Balcó de Calella (de Calella). Els establiments oferiran un menú que consisteix en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre un platillo amb escarfoxes o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant, unes postres de poma i cafè. Aquests menús aniran maridats amb vins del celler Espelt. El preu del menú variarà entre 40 i 45 euros, depenent de l‘establiment.

A banda, i com ja va sent habitual, s’han dissenyat diferents fórmules molt competitives per venir a passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels prestigiosos hotels del municipi, sortides en vaixell d’època (el Rafael) per conèixer l’entorn i un tiquet de Palafrugell+, un innovador producte que permet visitar els diferents equipaments culturals del municipi amb un sol passi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic del Cap Roig). També s’inclou un val de descompte a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.

 

Tags: Ajuntament de Palafrugell, campanyes gastronòmiques, cuina, gastronomia, Palafrugell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La 7a edició del cicle “Biblioteques amb DO” aproparà la cultura vinícola a més de 20.000 persones
Notícia següent
Avui és presenten les noves propostes de Revista de Baix Empordà i Empordà Gastronòmic, “Les Gavarres, paisatge i cultura” i “La cuina del bolet”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes