A partir d’avui es poden sol·licitar les subvencions per a empreses de restauració i centres d’estètica i bellesa

Catalunya.- A partir del 28 d’octubre, i durant 15 dies hàbils o fins a l’exhauriment de la partida de 40 milions d’euros, es podran presentar les sol·licituds per optar a les subvencions per a empreses de restauració i centres d’estètica i bellesa.

Els beneficiaris de la subvenció són pimes i autònoms dels sectors de la restauració i centres d’estètica i bellesa obligats al tancament en base a la resolució 2546/2020, de 15 d’octubre, que han de tenir un local, però no cal que sigui a peu de carrer. Les empreses que facin menjar per emportar també són beneficiàries d’aquesta subvenció.
L’import de la subvenció és del 100% de la despesa, subvencionable fins a 1.500€ per sol·licitud, i hi entren totes les factures emeses per tercers (lloguers, compra de material, subministres) i en queden fora els salaris, els rèntings o despeses internes (com taxes i impostos). Per a la sol·licitud de les subvencions és imprescindible presentar la següent documentació:
– 1 foto de l’exterior/façana de l’establiment.
– 1 foto de l’interior de l’establiment.
– Declaració responsable.

Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç i les sol·licituds s’han de formalitzar telemàticament a través del Canal Empresa.

Tags: bars, bellesa, Catalunya, coronavirus, crisi, economia, estètica, Generalitat, restauració, restaurants, serveis, societat, subvencions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Un detingut a Palafrugell per enaltir les accions terroristes dels autors dels atemptats de Barcelona i Cambrils després de l’atac
Notícia següent
Aquesta nit a les 22.45 hores, Sant Feliu de Guíxols i Palamós són protagonistes del programa “Joc de Cartes” de TV3

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes