Calonge i Sant Antoni garantirà que tots els infants inscrits a les llars d’infants tinguin plaça

Calonge i Sant Antoni

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni obrirà per al curs 2024-2025 un nou grup d’un a dos anys per tal de cobrir la demanda de places a les llars d’infants del municipi. En el moment de fer la preinscripció s’oferien divuit places vacants per als dos grups d’I1 i es van rebre un total de trenta-quatre sol·licituds.

Per aquest motiu, i amb la finalitat que les famílies del municipi puguin accedir al servei, s’ampliarà la plantilla del personal i es podrà obrir un nou grup d’I1 a la llar d’infants El Ginjoler de Sant Antoni a partir del mes de setembre, quan comenci el nou curs escolar.
Segons la regidora d’Ensenyament, Anna Tena, “hem treballat per tal de cobrir les necessitats de totes les famílies del municipi amb infants de zero a tres anys. Aquesta decisió és fruit de l’aposta de l’Ajuntament per assegurar el desenvolupament integral i educatiu des de la primera infància”.
Per tant, durant el curs vinent Calonge i Sant Antoni comptarà amb 107 places a les llars d’infants La Palmera de Calonge i El Ginjoler de Sant Antoni, distribuïdes en un total de set grups per a aquesta primera etapa d’escolarització, compresa entre els quatre mesos i els tres anys.

Tags: Ajuntament de Calonge, Calonge i Sant Antoni, educacio, infants, llars d'infants, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els horts comunitaris de Les Arenes de Palafrugell celebren el seu 8è aniversari
Notícia següent
L’Oficina Jove del Baix Empordà es mostra amb el hashtag #lliuredeviolències per a la campanya de punts liles a la comarca del Baix Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes