Els horts comunitaris de Les Arenes de Palafrugell celebren el seu 8è aniversari

Palafrugell

El proper divendres 14 de  juny, els horts comunitaris de Les Arenes celebren el seu 8è aniversari amb una jornada de portes obertes. Aquesta celebració té com a objectiu donar a conèixer aquest espai que consta d’horts comunitaris ecològics amb conreu destinat a l’autoconsum, en una àrea de 5.000m² a la zona del Paratge Sorrell de Palafrugell.

Els horts obriran les seves portes a 2/4 de 6 de la tarda amb un berenar per a tots els assistents. Tot seguit, a les 6, es faran un parell de tallers. El taller “Recollim les herbes per fer ratafia” consistirà en una passejada per recol·lectar les herbes, a càrrec de Ramon Serra, que també n’explicarà les propietats medicinals. I en el taller “Oleats, tintures i infusions”, la remeiera Judith Ramírez explicarà les propietats de les herbes i com aprofitar-les en la vida quotidiana. Per participar als tallers cal inscripció prèvia per whatsapp al 649 874 416 o a través d’un codi QR.
Durant tota l’estona hi haurà un espai de jocs per a la mainada amb un servei de monitoratge. També hi haurà un sorteig d’una panera de productes dels horts.
El projecte d’horts va néixer de la demanda de la ciutadania durant l’elaboració del Pla Estratègic l’any 2013 i de les entitats a través de la Taula d’Habitatge. La finalitat d’aquest projecte és que les famílies en una situació econòmica més feble puguin cultivar el seu propi aliment. A més a més, durant tot l’any s’organitzen xerrades i tallers per a les escoles amb la voluntat de potenciar el caràcter educatiu i lúdic dels horts.

Tags: agricultura, aniversari, celebració, horts ecològics comunitaris, medi ambient, Palafrugell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El conseller David Mascort visita la nova deixalleria de Palamós
Notícia següent
Calonge i Sant Antoni garantirà que tots els infants inscrits a les llars d’infants tinguin plaça

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes