Calonge i Sant Antoni impulsa l’eficiència administrativa amb un curs sobre IA aplicada als processos municipals

Calonge i Sant Antoni.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha dut a terme un curs innovador centrat en l’aplicació de la Intel·ligència Artificial (IA) als processos administratius municipals.

Aquesta formació, a càrrec del professor José Antonio Donaire, s’emmarca en el projecte Smart City de Calonge i Sant Antoni, una iniciativa integral per modernitzar i optimitzar els serveis públics mitjançant l’ús de les noves tecnologies.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar l’eficiència i la modernització en la gestió local, incorporant les últimes eines tecnològiques disponibles. El curs ha estat dissenyat específicament per als tècnics de l’Ajuntament, amb l’objectiu de proporcionar-los les competències necessàries per utilitzar les tecnologies d’IA de manera efectiva en el seu treball diari. Durant el curs, els tècnics municipals han pogut conèixer les claus del funcionament de ChatGPT, un model de llenguatge d’IA que pot generar textos, traduir idiomes i respondre a preguntes de manera natural. A més, han après com aplicar aquesta tecnologia a la gestió de l’Ajuntament amb l’automatització de tasques i l’optimització de processos.
A través d’exemples concrets i casos d’ús, els participants han après com utilitzar aquesta tecnologia per millorar la comunicació interna i externa, automatitzar tasques repetitives i proporcionar un millor servei a la ciutadania.
Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni reafirma el seu compromís amb la innovació i la millora contínua dels serveis públics, adaptant-se als nous reptes i exigències de la societat actual.

Tags: administració pública, Ajuntament de Calonge, Calonge i Sant Antoni, comunicació, formació, intel·ligència artificial, serveis, Smart Town, societat, tecnologia
Notícia anterior
La Diputació de Girona destinarà 3,8 milions a accions per millorar l’eficiència energètica i la prevenció d’incendis
Notícia següent
L’Ajuntament de Torroella de Montgrí crea una àrea especialitzada en recerca de fons europeus

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes