Calonge i Sant Antoni obre la convocatòria d’ajuts per llibres de text i material escolar pels alumnes d’ESO

Calonge i Sant Antoni.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat la convocatòria dels ajuts per llibres de text i material escolar per aquest curs 2023-2024.

Són uns ajuts econòmics adreçats a les famílies amb alumnes que cursin ESO i que es concediran a les sol·licituds que compleixin tots els requisits que estableixen les bases que els regulen. L’import dels ajuts és de 60 € per cada sol·licitud presentada.
Per ser beneficiari d’aquest ajut, és condició indispensable que la renda de les famílies del darrer exercici fiscal liquidat (2022), no superi els llindars màxims del llindar de pobresa de Catalunya que estableix l’IDESCAT, calculat en funció dels membres computables de la unitat familiar i per l’agregació de les unitats de consum anuals que es detallen a continuació:
Primer adult (sustentador principal): 11.365,60 €.
Segon adult (sustentador principal): 5.682,80 €.
Altres adults que integren la unitat familiar diferents als sustentadors principals: 2.841,40 €.
Per cada nen/a de la unitat familiar: 3.409,70 €.
Les sol·licituds que estiguin per sobre d’aquests llindars, constaran com a denegades.
La renda de les famílies, a efectes d’aquests ajuts, s’obtindrà per agregació de les rendes corresponents al darrer exercici fiscal liquidat de cada un dels membres computables, de conformitat a la normativa reguladora de l’impost sobre la renda de les persones físiques.
La sol·licitud i les bases de la convocatòria es troben a la web de  l’Ajuntament (www.calongeisantantoni.cat). També es poden sol·licitar a la Unitat de Dinamització Comunitària (Cultura i Ensenyament), tant presencialment com per correu electrònic, segons es detalla més endavant.
El termini per a la presentació de sol·licituds és del 12 al 21 de setembre de 2023, en horari de 10 a 13 h. No s’admetrà cap sol·licitud que no aporti tota la documentació requerida, segons es detalla més endavant. Les sol·licituds es poden presentar presencialment a la Unitat de Dinamització Comunitària (Cultura i Ensenyament)  de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni o de forma telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Calonge i Sant  Antoni, mitjançant instància genèrica.
Per dubtes, consultes o aclariments, o per presentar les sol·licituds, cal adreçar-se a l’Àrea de Cultura i Ensenyament per alguna d’aquestes vies:
Presencialment: Plaça Major, 2 de Calonge.
Telèfon: 972 66 04 81.
Correu electrònic: cultura@calonge.cat.

Tags: ajudes, Ajuntament de Calonge, Calonge i Sant Antoni, convocatòria, educacio, famílies, llibres, material escolar, serveis, societat, sol·licituds
Notícia anterior
Tret de sortida de les obres de construcció del nou dipòsit al puig Negre de la Bisbal
Notícia següent
Pere Ayach presideix el nou ple de la Cambra de comerç de Sant Feliu de Guíxols

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes