Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró coordinarà la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques de Girona 2024

Castell-Platja d’Aro.- Aquest dimarts 28 de novembre l’Ajuntament de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró ha assistit a la VI Jornada Anual de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques de Girona, que sota el lema “Ciutat de benvinguda, ciutat acollidora”, ha organitzat l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Com a cloenda de la Jornada, el  Regidor d’Educació de Lloret de Mar, Carlos Costa, acompanyat per Marina Canals, Secretària General de l’AICE (Associació Internacional de Ciutats Educadores) han lliurat a la regidora d’Educació Maria Blanco, el diploma que acredita el municipi baixempordanès com a Ciutat Coordinadora de la  Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques de Girona 2024.
Aquest relleu de la secretaria es rep amb molta il·lusió i esperant continuar amb la bona feina que fins ara han fet les Ciutats Educadores Girona (2017), Ripoll (2018), Olot (2019), Palafrugell (2020-2021), La Vall d’en Bas (2022) i Lloret de Mar (2023).
La secretaria comporta, entre d’altres tasques: convocar reunions, coordinar les accions que es van decidint i organitzar una  Jornada Anual.  Aquesta és una jornada formativa i de trobada entre professionals, on es treballa un tema concret, escollit en el si de la pròpia xarxa, per intercanviar experiències, donar a conèixer el compromís de les ciutats educadores i compartir polítiques municipals que impulsin l’educació en el seu sentit més ampli, entenent l’educació com un procés integral que ha d’implicar a tota la ciutadania en qualsevol lloc i en qualsevol moment del seu cicle vital.
482 ciutats de 30 països formem part de l’AICE (Associació Internacional de Ciutat Educadores). Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró,  que forma part d’aquesta xarxa des de 2018,  mostra amb aquest relleu el seu compromís com a Ciutat Educadora.

Tags: Castell-Platja d’Aro, ciutat educadora, Comarques gironines, coordinació, cultura, educacio, societat, xarxa
Notícia anterior
La Generalitat frena la subhasta de l’últim hotel dels Anlló a Sant Feliu de Guíxols perquè han entrat ocupes a la finca
Notícia següent
Enric Pacreu rep un dels Premis Bonaplata per la seva vinculació amb el Terracotta Museu

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes