Cinema i gastronomia es donen la mà a Begur en un cap de setmana de pel·lícula

Begur.- Després de la bona rebuda que va tenir el passat diumenge 16 de maig el taller infantil “Pintem pedres del Peix de Roca” a la platja de Sa Riera, aquesta setmana la 22a edició de la Campanya del Peix de Roca de Begur ofereix als veïns i veïnes i visitants una nova proposta que combinarà dos dels grans atractius turístics i culturals que ofereix el municipi al llarg de tot l’any: el cinema i la gastronomia.

Es tracta de la projecció de la pel·lícula de temàtica gastronòmica “El cocinero de los últimos deseos”, que es podrà veure els dies 22, 23 i 24 de maig al Cinema Casino. Estrenat l’any 2019, aquest film japonès dirigit per Yojiro Takita narra la història del xef Mitsuru Sasaki, un cuiner prodigiós capaç d’elaborar qualsevol plat després de provar-lo una única vegada. Mitsuru està obsessionat amb aconseguir la perfecció, però ha perdut la seva passió per la cuina; fins que un dia, i a canvi d’una forta suma de diners, una persona desconeguda li demana que recreï la llegendària recepta del xef Naotaro Yamagata, perduda a Manxúria el 1930.
El preu de l’entrada és de 7€ (5€ en el cas de pensionistes, jubilats, majors de 65 anys i infants i joves d’entre 2 i 18 anys) i les projeccions es duran a terme en el següent horari:
Dissabte 22 de maig, a les 17 h (VOSE – japonès).
Dissabte 22 de maig, a les 20 h (castellà).
Diumenge 23 de maig, a les 18 h (castellà).
Dilluns 24 de maig, a les 18 h (castellà).

Menús de peix de roca
Mentrestant, des del passat 8 de maig i fins al pròxim 6 de juny 12 restaurants ofereixen diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú. Així, els comensals poden gaudir d’una gran varietat de propostes, des de plats tradicionals fins a les últimes creacions.
Els preus oscil·len entre els 36 i els 68€ i els establiments que hi prenen part són: Cap sa Sal, Carbó, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Diferent Bodega, Galena – Mas Comangau, Parador d’Aiguablava, Hostal Ses Negres, Hotel Aigua Blava, Taverna Son Molas i Toc al Mar.

Tags: Ajuntament de Begur, begur, campanyes gastronòmiques, cinema, cultura, gastronomia, peix de roca, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Concurs de Cartells per la Festa Major de Sant Genís 2021
Notícia següent
El Consell Comarcal engega un projecte per introduir el peix de proximitat en els menús escolars del Baix Empordà i millorar el coneixement del món de la pesca

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes