Crida a la participació al voluntariat per la Cavalcada de Reis 2023 de Castell-Platja d’Aro

Castell-Platja d’Aro.- Crida a la participació al voluntariat per participar en la Cavalcada dels Reis de l’Orient de Castell d’Aro o Platja d’Aro dijous 5 de gener de 2023 com a Patges Reials o com membres de suport en la logística de les Carrosses Reials.

Es poden presentar les sol·licituds –només una per persona– fins al 2 de desembre al correu electrònic a la Unitat de Cultura cultura@platjadaro.com.
Per participar-hi cal acceptar les bases, que estableixen que el conjunt de Patges Reials han de tenir un mínim de 14 anys (complerts abans del 31 de desembre d’enguany) i que els menors d’edat han de presentar l’autorització dels pares o tutors legals (n’hi haurà un màxim de 15 a Castell d’Aro i 21 a Platja d’Aro). Els voluntaris/es de logística (un màxim de 16 tant a Castell d’Aro com a Platja d’Aro) i de suport a l’organització han ser majors d’edat; i la seva funció serà establir un cordó de seguretat i protecció de les carrosses durant tot el recorregut.
L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, organitzador de la Cavalcada, escull els patges segons l’ordre d’inscripció i disponibilitat de vestuari, i assigna la comitiva (Rei Melcior, Gaspar o Baltasar). La resta de sol·licituds formen part d’una llista de reserva per si hi ha renúncies o baixes. Els voluntaris han d’adquirir compromís d’assistència (comunicació el més aviat possible de baixes). Tothom que hi participi és convidats a un sopar de germanor el mateix dia de la Cavalcada a un restaurant del municipi (menors d’edat hauran d’anar-hi acompanyats de voluntari adult que se’n faci responsable).

Tags: Castell-Platja d’Aro, cavalcada, crida, cultura, festes de nadal, inscripcions, Nadal, Reis mags, societat, voluntaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’economia blava catalana va generar més de 25.000 milions d’euros de negoci el 2019, un 7,6% més que el 2018
Notícia següent
Golf de Pals: tradició combinada amb avenços tecnològics i sempre compromès amb la sostenibilitat

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes