Del 12 de juliol al 22 de setembre, torna el Julivia bus turístic

Palafrugell

Un any més, el Julivia recorrerà els principals punts turístics del municipi: des del centre de Palafrugell, als jardins de Cap Roig, passant per Calella, Llafranc, el Cap de Sant Sebastià i Tamariu.

Un mitjà de transport públic, pensat tant per a locals com per a visitants, que s’ha consolidat com a un dels productes de l’estiu.
El servei d’aquesta temporada s’oferirà del 12 de juliol al 22 de setembre. El bus turístic recorrerà els principals punts d’interès de Palafrugell per facilitar la mobilitat als visitants i vilatans. El Julivia bus reforça així el servei en els nuclis costaners, unint Palafrugell amb Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell i espais emblemàtics turísticament com poden ser el Far de St. Sebastià i Cap Roig.
La novetat d’aquest any és que l’enllaç entre Palafrugell i platges es farà via Tamariu, així hi haurà 6 trajectes directes, tant d’anada com de tornada, entre aquests dos nuclis, a més dels 3 trajectes amb el bus de línia regular gestionat per Moventis, operadora de transport experta en mobilitat col·lectiva.
D’aquesta manera, es suplementa la connexió amb Tamariu, ja que Calella i Llafranc ja queden ben connectats amb el servei del bus regular de Moventis i el nou servei del BUS30’, que cada 30 minuts uneix Palafrugell amb Calella i Llafranc, de les 7.30 a les 23.15 hores cada dia els mesos de juliol i agost i que també opera la companyia de transport de persones.
El trajecte complet segueix tenint una durada de 90 minuts, amb sortides de l’estació d’autobusos de Palafrugell a les 9.30, 11, 12.30, 16, 17.30 i 19 hores.
Els usuaris poden pujar i baixar del bus tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet. Com ja és habitual, el servei es farà en un autobús descapotable de 34 places més el conductor (amb possibilitat de 29 places, més 1 persona amb mobilitat reduïda).
El preu del Julivia bus pels adults (més de 12 anys) és de 6,5 € i per als infants de 4 a 12 anys de 3 €. Els menors de 4 anys no paguen. Els tiquets del bus es poden comprar online, a les Oficines de Turisme, a la guixeta de Moventis i al mateix bus.

Tags: Calella de Palafrugell, estiu, julivia bus, Llafranc, mobilitat, Palafrugell, platges, serveis, societat, Tamariu, temporada turística, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha mobilitzat prop d’1,5 milions d’euros des del març
Notícia següent
Presentació a Palamós de “Llegendes, creences i pràctiques esotèriques: Calonge, Palamós, Sant Antoni, Sant Joan i Vall-Llobrega”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes