Palamós.- El castell de Sant Esteve de la Fosca ha acollit aquest migdia un concert del grup Northern Cellos maridat amb vins dels cellers de Palamós Brugarol i el Celler d’en Marc a càrrec de Clara Antúnez, sommelier de La Gastronòmica, organitzat per l’Ajuntament de Palamós en motiu de les jornades “Palamós Gastronòmic 2019”.
Durant prop d’una hora i mitja i en un entorn patrimonial tan destacat, el nombrós públic assistent ha pogut gaudir amb les versions de pop i rock del grup de quatre cellos mentre degustava tres vins escollits especialment per a l’ocasió: el blanc xarel·lo de Brugarol, el “Blanc de Noir” Lalut del Celler d’en Marc –guardonat recentment amb un Vinari de Bronze als Premis Vinari 2019– i el negre jove de Brugarol, obtingut a partir del cupatge de dues varietats franceses i dues varietats mediterrànies.
L’activitat era una de les propostes més destacades i originals del “Palamós Gastronòmic 2019”, que fins el proper 1 de novembre omple la vila baixempordanesa d’activitats, rutes gastronòmiques i culturals, show cookings i menús especialment dissenyats per a l’ocasió. Més informació a: https://palamosgastronomic.cat/.