El govern de Calonge i Sant Antoni s’amplia amb la incorporació de la regidora Elena Montiel de Guanyem

Calonge i Sant Antoni.- El govern de Calonge i Sant Antoni s’amplia amb l’entrada d’Elena Montiel, regidora de Guanyem Calonge i Sant Antoni. Aquesta setmana s’ha tancat l’acord que suma un nou grup municipal a l’equip de govern, i que reforça l’estabilitat del govern del municicipi, que des d’avui estarà format per 11 regidors.

Així, l’equip de govern el formen des d’ara els grups municipals de Junts (6), PSC (2), PP (1), Tots pel Poble (1) i Guanyem Calonge i Sant Antoni (1). Aquesta nova incorporació suposa una remodelació de les competències, de manera que Elena Montiel assumirà les regidories d’Igualtat i Dona.
El pas de 10 a 11 regidors afegeix més estabilitat al govern, ja que la majoria absoluta a Calonge i Sant Antoni es situa en 9 regidors. Es tracta del govern amb un percentatge de vots més alt de la història dels governs democràtics al municipi, que suma un 60,85% dels vots.
Elena Montiel és Educadora Social i Pedagoga per la Universitat de Girona. Ha treballat durant catorze anys en el sistema de protecció a la infància, primer en un Centre d’Acollida de la Generalitat de Catalunya, i després a l’Equip d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència del Baix Empordà. Des del 2017 és tècnica d’educació a l’administració local.

Tags: Ajuntament de Calonge, ampliació, Calonge i Sant Antoni, Govern, grups polítics, regidora, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Àrea de Medi Ambient de Palamós inicia una campanya informativa per advertir la ciutadania de la problemàtica que suposa l’abandonament de voluminosos a la via pública
Notícia següent
L’energia defraudada en cultius de marihuana a les comarques gironines equival al consum de tot un any de Pals o Santa Cristina d’Aro

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes