Sant Antoni de Calonge.- La renovació de la proposta gastronòmica era un dels grans reptes del Park Hotel San Jorge, i enguany ja serà una realitat amb la reforma integral del seu restaurant Mar Brava.
Aquest nou projecte gastronòmic, que servirà per modernitzar l’espai i dotar-lo d’un toc més acollidor, ve acompanyat d’una altra novetat destacada: a partir del dissabte 13 d’abril, el restaurant Mar Brava també obrirà els migdies i els clients podran escollir entre menú i carta.
Després d’un mes de reformes, s’ha aconseguit ampliar la capacitat de la sala a 90 comensals i s’ha emfatitzat l’estil mediterrani de l’espai. I és que cal tenir en compte que el Park Hotel Sant Jorge i el restaurant Mar Brava disposen d’unes vistes espectaculars de la Costa Brava.
L’aposta per la millora de l’oferta gastronòmica també es traduirà en l’ampliació i remodelació de la cuina, la qual serà d’obra. Es tracta d’un projecte d’envergadura que està previst que vegi la llum abans de Sant Joan.
Les novetats anunciades es complementaran amb el talent de l’equip liderat per la xef del restaurant, Cristina Pey. En la seva aposta per una cuina de mercat, han elaborat una carta i menú de temporada basada en productes de proximitat. A l’estiu, el restaurant es trasllada a la terrassa de l’hotel. En aquest sentit, cal recordar que la cuina també està oberta a clients externs del Park Hotel San Jorge. Amb aquest conjunt d’accions, el Park Hotel San Jorge pretén consolidar-se com a referent gastronòmic de la Costa Brava.
Park Hotel San Jorge
El Park Hotel San Jorge està situat entre Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge. La seva història es remunta al 1957, any de la seva inauguració, quan s’erigia com un dels hotels pioners de la Costa Brava i un referent en les èpoques d’auge turístic de la zona.
Des del 2007 l’hotel ha anat evolucionant i ha anat apostant per nous serveis de qualitat pels seus hostes, com el seu Spa, la renovació de les habitacions, l’espai de fitness amb vistes al mar o l’obertura de l’hotel durant tot l’any. També, en els darrers anys, s’ha anat creant una aposta més forta per l’oferta gastronòmica i s’ha lluitat per dotar al restaurant de més identitat, donant-li el nom propi de ‘Mar Brava’ i aportant-li més projecció fora del mateix hotel.
L’any 2014 va obtenir la qualificació d’hotel 4 estrelles superior, essent el primer hotel de la comarca del Baix Empordà en aconseguir aquesta categoria. La qualitat i la millora continuada, tant de serveis com d’instal·lacions, ha estat sempre la seva premissa principal. Aquestes característiques han portat l’hotel a aconseguir, des de fa anys, els segells de qualitat ISO 9001 i Q de Qualitat Turística, entre altres reconeixements.
Deixa un comentari