Ja es poden trobar a tots els quioscos i llibreries del Baix Empordà els nous números de Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic, dedicats a “Art i territori” i “El vi de pagès”, respectivament.
El número 32 d’Empordà Gastronòmic ofereix una àmplia perspectiva sobre el vi de pagès de l’Empordà amb extensos articles de Jaume Fàbrega i Lluís i Montse Molla i un repàs a l’actualitat de l’elaboració vinícola tradicional, com la presentació de l’estudi sobre les varietats de raïm úniques al món trobades a les vinyes velles de Calonge o la inauguració, en el mateix municipi, d’un nou Centre d’Interpretació del Vi. La revista es completa amb les receptes d’alguns dels millors xefs de casa nostra (Tomàs Brull, Iolanda Bustos, Quim Casellas, Hemi Guri, Adrià Rubio) i amb les últimes notícies sobre la gastronomia empordanesa, entre les que destaca la celebració el passat 13 de juliol, a l’Hotel Alga de Calella de Palafrugell, del 2on Sopar-Tribut a la Cuina Tradicional Catalana.
Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic es presentaran el proper dissabte 28 de setembre a dos quarts de vuit del vespre al Castell de Calonge. L’acte anirà a càrrec del Doctor en Història de l’Art Rossend Casanova i de Lluís Molla (President de la Fundació Remença XXI), i després del tancament a càrrec de l’alcalde de Calonge i Sant Antoni Jordi Soler hi haurà un tast de vins de pagès dels cellers del municipi.