El xef Paco Pérez assumeix la direcció gastronòmica del restaurant L’Olivera de l’hotel Peralada

Peralada (ACN).- L’hotel Peralada i els seus serveis de Wine Spa & Golf tornaran a obrir portes el 26 de març juntament amb el restaurant L’Olivera, que ho farà amb el xef Paco Pérez al capdavant.

El cuiner intensifica el seu vincle amb el Grup Peralada assumint també la direcció gastronòmica de l’establiment. I ho fa després que l’estiu passat obrís el restaurant Shiro als jardins del Castell de Peralada. La nova carta del restaurant, creada per ell, buscarà transmetre “l’essència” de l’alta gastronomia de la comarca amb una cuina basada en els productes de proximitat i propostes avantguardistes per oferir una “experiència única“. A més, suggerirà un maridatge de vins Peralada per a cada creació.

Tags: Alt Empordà, cultura, gastronomia, Hotel, maridatge, Paco Pérez, Peralada, projecte, societat, xef

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Instal·lació de càmeres de control a diversos punts de Pals
Notícia següent
Figueres presenta el Pla de transició energètica per reactivar l’economia, lluitar contra el canvi climàtic i garantir el progrés social

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes