Els restaurants Bo.TiC de Corçà i Castell Peralada de Peralada aconsegueixen dos sols de la Guia Repsol

Albert Sastregener

Barcelona (ACN).- Els restaurants BoTiC, de Corçà, i Castell Peralada, de Peralada, han aconseguit aquest dilluns dos sols de la Guia Repsol 2023 en una cerimònia a Alacant, al País Valencià.

El xef Albert Sastregener i la metre i sommelier Cristina Torrent estan al capdavant del primer des del 2007, mentre que el cuiner Javier Martínez coordina la direcció del segon al costat del cap de sala i sommelier Toni Gerez. La Guia Repsol també ha reconegut amb un sol nou restaurants catalans, Aleia, Atempo, Come, Enigma (d’Albert Adrià), Granja Elena, Pur – Impur (de Nando Jubany) i Slow & Low, tots a Barcelona, a banda de Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat), i Er Estrangèr, a Betren (Vielha e Mijaran, Val d’Aran).
A l’Empordà mantenen els seus sols el Miramar (Llançà), amb 3; Candlelight – Romain Fornell (S’Agaró), Compartir (Cadaqués) i Els Tinars (Llagostera), amb 2; i Casamar (Llafranc); Sol Blanc, Sa Punta i Vicus (Pals); El Motel (Figueres); Els Brancs (Roses); i Empòrium (Castelló d’Empúries).

Tags: Alt i Baix empordà, gastronomia, Guia Repsol, Premis, reconeixement, restaurants, societat, sols

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Consell Comarcal posa a disposició un nou Pla de Serveis per als ajuntaments del Baix Empordà
Notícia següent
L’Estat aprova els POEM amb el golf de Roses com a únic punt de Catalunya on es podran instal·lar parcs eòlics marins

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes