Finalitzen les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova a Torroella de Montgrí i l’Estartit

Torroella de Montgrí / L’Estartit.- Torroella de Montgrí i l’Estartit han celebrat del 15 de maig al 15 de juny les 26enes Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova, posant en valor el producte de proximitat i la qualitat de la gastronomia del municipi.

Onze restaurants han participat d’una campanya en la que van oferir un menú format per entrants amb clova, plat principal amb sèpia i postres, tot regat amb aigua i vins del Celler Castell de Peralada, patrocinador de la campanya.
El balanç que en fan els restauradors és positiu, l’aposta per productes de qualitat i proximitat i el canvi de dates, avançant la campanya 15 dies a les dates habituals.
Amb la finalització d’aquesta campanya, donem el tret de benvinguda a l’estiu i a la temporada alta, però posem ja la mirada al mes d’octubre, durant el qual tindran lloc  les Jornades Gastronòmiques de la Poma a la Cuina, amb propostes tradicionals i innovadores amb la poma com a gran protagonista.

Tags: campanyes gastronòmiques, clova, cuina marinera, cultura, gastronomia, L'Estartit, pesca, promoció econòmica, societat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’equip sènior masculí de bàsquet de l’AE Begur ascendeix a Tercera Catalana
Notícia següent
Palafrugell disposarà d’un espai per al dol perinatal

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes