Forpas Gastronomia celebra el seu 30è aniversari amb una jornada de portes obertes entre amics

Palafrugell.- Prop de 200 persones han assistit avui a la celebració dels 30 anys de l’empresa familiar Forpas Gastronomia.

Des de les 11 del matí, les portes de Forpas han restat obertes a tots els convidats, i tots els presents han pogut veure les darreres reformes de les instal·lacions. Ja cap a la 1 del migdia, el periodista Josep Cuní ha conduït l’acte principal de la jornada, que ha consistit en diversos parlaments. El mateix Cuní no ha deixat escapar l’oportunitat de felicitar a la família Foradada, els grans protagonistes del dia.
El primer a intervenir ha sigut Martí Sabrià, el gerent del Grup Costa Brava Centre i un bon amic de la família. “A en Ramon i a mi sempre ens ha mogut l’excel·lència del territori, i sense les empreses de serveis això seria impossible”. Durant el seu parlament, Sabrià també ha destacat que “la perseverança els ha permès construir un petit imperi des de baix. I això té molt mèrit”. A l’acte de celebració dels 30 anys de Forpas també hi ha assistit el president de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), Ernest Plana. “Quan deixes de pedalar, la bicicleta cau. I en Ramon mai ha deixat de pedalar per aquesta empresa”, ha assenyalat Plana.

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre també ha volgut felicitar a la família Foradada. “Gràcies a la tenacitat i a la seva experiència, Forpas és un referent del nostre país”, ha assegurat Sánchez Llibre. Tampoc hi ha faltat el parlament de l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, que ha afirmat que “en el llenguatge antic podríem dir que en Ramon és tossut, i en el modern diríem que és un emprenedor. En qualsevol cas, la insistència d’en Ramon i dels seus han fet de Forpas un referent a nivell mundial”.
Finalment ha arribat el moment més esperat, la intervenció de Ramon Foradada. “Això sembla un somni. Cap començament és fàcil però els treballs i les ganes de la família, ens han permès superar els obstacles i complir 30 anys”, ha començat el discurs de Ramon Foradada, la cara visible de Forpas. En un emotiu discurs, Foradada ha fet un repàs de la història de l’empresa i ha volgut agrair la presència de tots els que han assistit a la celebració. Un cop finalitzats els parlaments, els convidats han pogut gaudir d’unes degustacions gastronòmiques que han anat a càrrec del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet.


Forpas Gastronomia, una història d’èxit
L’any 1989, la família Foradada va decidir donar continuïtat a un petit negoci de fruites i verdures situat al carrer Pi i Margall de Palafrugell. Dos anys després de la seva creació, i veient que el negoci funcionava, Fruites Forpas S.A va traslladar-se al polígon industrial del carrer Trefí (núm.11), la mateixa ubicació on actualment hi ha les seves instal·lacions.
Des de Fruites Forpas S.A es va seguir oferint els millors serveis als clients, i es va ampliar el mercat cap a la restauració i l’hostaleria. De fet, es va passar de vendre 100 productes a 3.000 de varietats diferents.

La capacitat d’adaptació als canvis i a les necessitats dels clients han sigut una de les premisses que han fet possible que aquell petit negoci de finals de la dècada de 1980, avui sigui un referent entre els professionals del sector. L’aposta pels productes de qualitat i els esforços de la família Foradada també formen part de l’èxit de Forpas Gastronomia.
Amb la voluntat de seguir oferint els millors serveis als professionals del sector, recentment s’han ampliat les instal·lacions de Forpas Gastronomia i s’ha inaugurat un espai gastronòmic. Unes millores que, de retruc, també han beneficiat als clients no professionals. I és que des de fa un temps, Forpas Gastronomia explica al públic general on poden comprar els productes que es serveixen a la botiga. Una bona manera de contribuir a ajudar als clients mitjançant un tracte proper i personalitzat.

Tags: aniversari, comerç, cuina de l'empordanet, gastronomia, Palafrugell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El president Quim Torra reconeix els guanyadors d’un Premi Vinari d’Or de vins i vermuts del 2018
Notícia següent
Vívid, el Festival del Vi, arrenca aquest divendres amb un 40% d’entrades venudes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes