Fotoplatjdaro organitza un taller de lectura i anàlisi de fotografies i una caminada de re-fotografia gratuïts

Castell-Platja d’Aro.- Dins del programa d’activitats de la biblioteca Mercè Rodoreda de promoure la cultura audiovisual, l’Associació Fotogràfica Educant la Mirada proposa aquest pont de maig dues activitats gratuïtes a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró per aprofundir en l’art de la fotografia: una xerrada-taller sobre anàlisi i lectura de fotografies i una caminada de re-fotografia pel Camí de Ronda de s’Agaró.

La conferència “Anàlisi i lectura de fotografies” tindrà lloc el 2 de maig (19 hores) a la Masia Bas de Castell-Platja d’Aro i durant dues hores mostrarà una metodologia per analitzar de forma estètica i conceptual les fotografies des d’un enfocament directe i pràctic. L’objectiu del taller és que els participants aprenguin a analitzar què s’amaga darrere de les fotografies que ens impacten a través de fotografies icòniques i també del material que ells mateixos pugin aportar.
La caminada de re-fotografia serà el 3 de maig (17 hores) i proposarà la descoberta del camí de ronda de s’Agaró a través de la mirada de fotografies antigues i amb la companyia d’una guia especialitzada. La fita serà reproduir les fotografies antigues que es van realitzar al mateix lloc i reproduir-les amb una mirada pròpia i amb les noves tecnologies que s’utilitzen actualment. L’activitat s’allargarà durant tres hores en què es buscarà la connexió amb aquest indret tan emblemàtic i la seva història.

Tags: biblioteca, caminada, Castell-Platja d’Aro, cultura, formació, fotografia, societat, tallers, xerrades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Govern ultima la finestreta única a la pagesia per al maig i ja estudia la renda bàsica per a pimes agràries
Notícia següent
Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 amb una obra en què plasma el seu cos en sorra

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes