Goufone col·labora amb les Fires de Sant Narcís com a partner tecnològic

Girona.- Les Fires de Sant Narcís són un dels esdeveniments culturals més esperats de Girona. Comporten una logística que molt sovint no s’aprecia perquè no es veu, però que és indispensable per al bon funcionament de totes les activitats.

Part d’aquesta logística té a veure amb la tecnologia, i aquest any amb l’excepcionalitat de la pandèmia encara més. Goufone, l’operadora catalana de telecomunicacions i energia verda, enguany ha volgut mostrar el seu suport a l’esdeveniment festiu per excel·lència de la ciutat aportant solucions a aquesta logística tecnològica.
L’acord que s’ha establert entre Goufone i el consistori gironí consisteix a proveir punts Wifi d’alta velocitat. Així es facilitarà que es dugui a terme de la manera més eficient possible el control d’aforament a dues ubicacions: La Copa i El Parc del Migdia, espais on tindran lloc els concerts i les barraques.
Aquest patrocini tecnològic és una acció de Goufone de compromís amb el territori. Per a l’empresa, el vincle amb entitats, associacions i esdeveniments forma part del seu ADN com a empresa de proximitat i 100% de km 0. A Girona, a més d’aquesta col·laboració amb l’Ajuntament per a Sant Narcís, Goufone també col·labora amb la fira de ciclisme professional Sea Otter.

Xarxa de fibra òptica pròpia i botiga a Girona
L’operadora osonenca, que ja compta amb un paper rellevant en el mapa de les telecomunicacions a Catalunya, ha apostat des dels seus inicis per construir la seva pròpia infraestructura de xarxa de fibra òptica. A Girona, el desplegament de la seva xarxa de fibra òptica està molt avançat i es completarà a mitjans de l’any vinent.
Tenir xarxa de fibra òptica pròpia permet a Goufone ser totalment autònoma a l’hora d’oferir servei de gran qualitat així com de resoldre possibles avaries o incidències. Aquesta infraestructura pròpia també permet oferir serveis especialitzats per a grans empreses o actes de gran abast, com els de Sant Narcís. Goufone també disposa de botiga física a la ciutat de Girona, a la Plaça Assumpció, 5.
A les comarques gironines, Goufone té també presència a Roses i a una vintena més de municipis de l’Alt Empordà, Baix Empordà i Gironès. En total, Goufone porta desplegats més de 4.000 km de xarxa de fibra òptica pròpia per tota Catalunya, entre zones disseminades, poblacions petites i mitjanes i ciutats.

Trajectòria de l’operadora catalana
Amb més d’11 anys de trajectòria, Goufone compta amb 90 treballadors entre les seves oficines de Gurb i les seves botigues desplegades per diferents indrets del territori. L’any 2020 va tancar amb una xifra de facturació de gairebé 10 milions d’euros, que preveu doblar al llarg d’aquest any 2021.
L’empresa ha viscut en els últims anys una gran expansió pel territori. Enguany té previst finalitzar el desplegament a les ciutats de Girona, Roses, Granollers, Berga i Manlleu i a unes 90 altres poblacions mitjanes i petites d’arreu del país. En altres ciutats com Vic o Mataró ja ha desplegat per complet la seva pròpia infraestructura de fibra òptica.
Goufone va néixer l’any 2010 a la comarca d’Osona amb la missió de proveir una connexió d’Internet d’alta qualitat amb un tracte proper, amable i professional. L’empresa catalana ja porta més de 4.000 quilòmetres desplegats de xarxa de fibra òptica pròpia a 13 comarques catalanes. Els seus fundadors són els emprenedors osonencs Albert Boix, Marc Mundó i Joan Gaudes.
En aquests moments, Goufone compta amb més de 90 treballadors i ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil, telefonia fixa, televisió i energia verda a més de 25.000 usuaris. També disposa d’una xarxa de 7 botigues desplegades per tot el territori català.

Tags: col·laboració, Comarques gironines, empresa, fibra òptica, fires, girona, Goufone, logística, patrocinadors, Sant Narcís, serveis, societat, tecnologia, territori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Surten al mercat dos nous productes EMPORAROM amb la col·laboració del Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines
Notícia següent
1.500 atletes participaran en el Campionat de Catalunya de Cros per Clubs a Calonge i Sant Antoni

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes