Informació sobre els casos d’enverinament intencionat a gats de carrer de la Bisbal

La Bisbal d’Empordà.- Aquests darrers dies s’han detectat casos d’enverinaments intencionats en gats de carrer.

Aquests fets poden ser constitutius d’un delicte tipificat en l’article 336 del Codi Penal i que estableix una pena de presó que pot anar dels sis mesos als dos anys o multa de fins a 30.000 euros.
D’altra banda, l’ús de substàncies tòxiques també pot comportar greus riscos per a la salut humana, en especial als infants més petits. S’aconsella a la ciutadania que convisqui amb gossos i gats que extremi les precaucions i evitin que les mascotes mengin aliments que trobin a la via pública. Alhora, es demana que s’informi a la Policia Local en cas de trobar quelcom sospitós.
Cal recordar que els gats de carrer s’agrupen en colònies i que per evitar-ne la superpoblació l’Ajuntament segueix el programa CER (capturar, esterilitzar i retornar). Per identificar que un gat està esterilitzat se li fa un marcatge en forma de V a l’orella.

Tags: animals, carrers, enverinament, gats, La Bisbal d'Empordà, societat, successos
Notícia anterior
La sessió plenària d’octubre del Consell Comarcal aprova una modificació de crèdit per fer front a la recollida d’uralita dels particulars dels pobles més petits de la comarca
Notícia següent
Un total 150 motociclistes participen al 1 Enduro Empordà de Monells

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes