Empordà.- El Consell Regulador de la DO Empordà i els cellers empordanesos posen en marxa una nova iniciativa durant el confinament per promocionar els vins empordanesos.
El 18 d’abril s’inicien les sessions dels “Tastos virtuosos” que se celebraran tots els dilluns a la tarda (19 hores) a través del canal d’instagram de la DO Empordà. El primer tast de vins del 18 d’abril serà dirigit per Jaume Sobirós, propietari de l’Hotel Empordà (El Motel de Figueres), i es tastaran els vins Perafita blanc Picapoll 2018, del celler Martin Faixò, i el Mar 2018, del celler Mas Oller. Els participants poden comprar i rebre a casa aquests vins a través de la botiga online de Vins i Licors Grau (cal fer les comandes abans de dimecres 13 de maig per assegurar que els vins arribin abans del dia del tast).
Aquesta nova proposta dóna continuïtat als “Tastos confinats de vins de la DO Empordà” que es van posar en marxa a l’inici del confinament. Al llarg d’un mes i mig la xef Carme Ruscalleda, els cuiners Pep Nogué i Miquel Aldana, o els sommeliers Gerard Geli o Audrey Doré han participat en aquestes sessions que s’han celebrat els dissabtes al migdia.
Els “Tastos virtuosos” formen part de la nova campanya #EmpordaEsCasa que la DO Empordà anirà desenvolupant a mesura que avancin les fases del pla de desconfinament. Aquesta nova campanya inclourà accions per fomentar el consum de vins empordanesos, reactivar les visites a cellers així com la resta d’activitats vinculades a l’enoturisme. Durant la nova campanya es fomentarà especialment l’enogastronomia, convidant als ciutadans a omplir els restaurants per col·laborar en la recuperació d’un sector que és un gran aliat en la promoció i comercialització dels vins empordanesos.
Deixa un comentari