La Fundació Hospital Sant Carles de Begur obre una nova convocatòria de beques per a estudis superiors

Begur.- El Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur convoca enguany una nova convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà.

Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu facilitar a la gent jove del municipi i a les seves famílies l’accés a estudis superiors en un centre públic dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana (estudis universitaris de Grau i Cicles Formatius de Grau Superior) per al curs 2022-2023.
Les sol·licituds i la documentació necessària per optar a aquests ajuts es poden presentar del 10 al 21 d’octubre al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Begur, i les bases de la convocatòria i els requisits indispensables es poden consultar a través del següent enllaç.
La resolució de les beques i la publicació del llistat definitiu es farà el 15 de novembre, i el termini i la justificació de les beques atorgades s’haurà de realitzar abans del dia 23 del mateix mes.

Tags: ajudes, begur, convocatòria, educacio, ensenyament, estudi, famílies, Fundació Hospital Sant Carles, joves, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Aproven el pla de gestió de la pesca artesanal a cap de Creus que fixa un cens de 27 barques professionals autoritzades
Notícia següent
Radikal ocean52: la competició en aigües obertes de referència amb 1.500 participants

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes