La pròxima campanya del Peix de Roca ja comença a escalfar motors amb una jornada dedicada als restauradors

Begur.- Aquest dimarts 29 de novembre l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Begur ha participat en una jornada motivacional organitzada per Vins i caves Peralada amb l’objectiu d’agrair als restaurants participants en la campanya gastronòmica del Peix de Roca la seva col·laboració en aquest esdeveniment –impulsat pel consistori begurenc– al llarg dels anys.

A la trobada hi han assistit prop d’una vintena de persones; entre elles, representants del sector de la restauració participant en la campanya del Peix de Roca; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament, Eugeni Pibernat; i les tècniques municipals de Promoció Econòmica i Turisme, Elena Ponsatí i Laura Vaqué.
L’objectiu de la jornada era poder conèixer de primera mà les noves instal·lacions i la nova bodega de Vins i Caves Peralada, i dur a terme una visita a la finca Malaveïna. En aquest sentit, cal recordar que Vins i Caves Peralada és patrocinador de la campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur des dels seus inicis.

Tags: Ajuntament de Begur, campanyes gastronòmiques, gastronomia, jornades, peix de roca, Peralada, promoció econòmica, societat, turisme, Vins DO Empordà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Teatre Mundial acull una jornada sobre jardineria i paisatgisme impulsada per l’Institut La Bisbal
Notícia següent
La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols incorpora un dron i una unitat canina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes