La tòfona negra reunirà durant tres dies a Vic experts internacionals, associacions, cuiners i visitants

Vic.- Tallers demostratius de cuina amb xefs de renom internacional, activitats a l’Aula de la Tòfona, un campionat de Catalunya gossos tofonaires, un centenar d’inscrits al Congrés Internacional de la Tòfona, ponències d’experts nacionals i internacionals, associacions de recolec·lectors de tòfona, empreses que presenten els seus productes en un mercat de tòfona únic.

Aquestes i  motles altres activitats faran que la tòfona serà la protagonista a Vic del 25 al 27 de gener durant el congrés internacional “Trufforum 2019” que posarà en contacte el sector professional de la tòfona per divulgar-ne els seus valors i cultura.

 

El 15 de gener Vic es va presentar en roda de premsa la segona edició d’aquest congrés mundial que vol promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les llars i restaurants. “Trufforum Vic 2019” vol dinamitzar el sector agroalimentari i agrari emergent com és el conreu de la tòfona. La presentació del congrés va comptar amb les intervencions de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, la directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Montse Barniol el president de la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic vinculat a la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Puigdollers i del cuiner i prescriptor de la tòfona, Ignasi Camps.

Tags: comerç, cuina, gastronomia

1 comentari. Leave new

  • Pascual Garces Nogues
    16 de gener de 2019 17:51

    Todos deseamos que el diamante brille, como en TRUFFORUM 2017 en Zaragoza. Y para ello estaremos con nuestra TRUFA NEGRA DE TERUEL.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Agricultura publica els preus de referència de poma i pera de l’Observatori Agroalimentari de Preus de Catalunya
Notícia següent
L’Hotel Aromar, premiat com a millor establiment hoteler de Catalunya per CaixaBank

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes