Vic.- Tallers demostratius de cuina amb xefs de renom internacional, activitats a l’Aula de la Tòfona, un campionat de Catalunya gossos tofonaires, un centenar d’inscrits al Congrés Internacional de la Tòfona, ponències d’experts nacionals i internacionals, associacions de recolec·lectors de tòfona, empreses que presenten els seus productes en un mercat de tòfona únic.
Aquestes i motles altres activitats faran que la tòfona serà la protagonista a Vic del 25 al 27 de gener durant el congrés internacional “Trufforum 2019” que posarà en contacte el sector professional de la tòfona per divulgar-ne els seus valors i cultura.
El 15 de gener Vic es va presentar en roda de premsa la segona edició d’aquest congrés mundial que vol promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les llars i restaurants. “Trufforum Vic 2019” vol dinamitzar el sector agroalimentari i agrari emergent com és el conreu de la tòfona. La presentació del congrés va comptar amb les intervencions de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, la directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Montse Barniol el president de la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic vinculat a la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Puigdollers i del cuiner i prescriptor de la tòfona, Ignasi Camps.
1 comentari. Leave new
Todos deseamos que el diamante brille, como en TRUFFORUM 2017 en Zaragoza. Y para ello estaremos con nuestra TRUFA NEGRA DE TERUEL.