L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà aprova noves ajudes d’urgència per fer front als efectes de la Covid-19

La Bisbal d’Empordà.- El Ple Municipal de la Bisbal d’Empordà va aprovar per unanimitat el passat dimarts 24 de novembre un paquet d’ajudes extraordinàries destinades als sectors de la restauració  i els centres d’estètica, ambdós afectats pel tancament forçós de llur activitat disposada per la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre.

Aquestes ajudes extraordinàries compten amb una partida de 19.000 euros, que seran repartits en la modalitat de concurrència no competitiva, assegurant, així, que tothom que demani la subvenció i compleixi amb els requisits establerts a les bases podrà beneficiar-se d’aquesta ajuda, fins a un límit de 500 euros per establiment.
El termini de presentació de sol·licituds serà fins el proper 14 de desembre i és requisit indispensable no tenir deutes amb cap administració: estar al corrent de pagaments amb Hisenda, la Seguretat Social o amb el mateix consistori, alhora que cal disposar de la llicència d’activitat vigent quan se sol·liciti la subvenció. És necessari justificar que l’activitat de l’establiment s’ha vist afectada per la Resolució SLT/2546/2020 a través d’una declaració responsable. En aquest sentit, en el cas dels establiments del sector de la restauració, poden optar-hi encara s’hagi fet servei de menjar per emportar o repartiment a domicili. A través d’aquest enllaç al web municipal poden consultar-se les bases corresponents amb tots els detalls i accedir al formulari de sol·licitud.
Aquesta nova convocatòria extraordinària d’ajudes per pal·liar els efectes de la segona onada de la Covid-19 se suma a les ja aprovades el maig passat per l’equip de govern municipal, format pels grups d’Esquerra Republicana, la CUP i En Comú Guanyem. Tot i ser un any pressupostàriament complicat per la davallada d’ingressos ocasionada per la pandèmia, amb aquesta nova partida el consistori bisbalenc referma l’aposta per ajudar  amb la major celeritat possible als sectors econòmics i als ciutadans i ciutadanes particulars que més han patit els efectes econòmics causats per la Covid-19.

Tags: ajudes, Ajuntament, coronavirus, crisi, economia, estètica, La Bisbal d'Empordà, restauració, serveis, societat, tancament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de Palafrugell canvia les òptiques de diferents semàfors per estalviar energia i millorar la seguretat vial
Notícia següent
Girona encapçala l’augment de l’atur a Catalunya al novembre i la demarcació frega els 48.700 desocupats

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes