Masterclass de cuina marinera al menjador del Guillem de Montgrí

Torroella de Montgrí.- La Confraria de Pescadors de Palamós treballa per acostar el peix de proximitat a les escoles.

El proper 10 de maig en Salvador Fortuny de MasterPeix i en Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar, faran una masterclass als cuiners i cuineres del menjador de l’Escola Guillem de Montgrí, gestionat per l’AMPA. L’objectiu és oferir noves receptes i ensenyar com cuinar el peix perquè sigui més gustós i atractiu per els infants.
A finals d’abril es va fer una reunió de treball amb la presència dels dos cuiners i representants del GALP Costa Brava, de la Confraria de Pescadors de Palamós i del Museu de la Pesca per ultimar els detalls d’aquesta jornada de formació gastronòmica que es durà a terme a Torroella de Montgrí.

Tags: Baix Empordà, confraria de pescadors, conscienciació, escoles, gastronomia, masterclass, menjador escolar, Museu de la Pesca, peix, pesca, pescadors, productes de proximitat, Quim Casellas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nova edició del Guíxols Flors i el Concurs Exposició de Flors i Plantes
Notícia següent
Ampli ventall d’activitats a la Festa Major de Cruïlles 2022

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes