Masterclass de cuina marinera al menjador del Guillem de Montgrí

Torroella de Montgrí.- La Confraria de Pescadors de Palamós treballa per acostar el peix de proximitat a les escoles.

El proper 10 de maig en Salvador Fortuny de MasterPeix i en Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar, faran una masterclass als cuiners i cuineres del menjador de l’Escola Guillem de Montgrí, gestionat per l’AMPA. L’objectiu és oferir noves receptes i ensenyar com cuinar el peix perquè sigui més gustós i atractiu per els infants.
A finals d’abril es va fer una reunió de treball amb la presència dels dos cuiners i representants del GALP Costa Brava, de la Confraria de Pescadors de Palamós i del Museu de la Pesca per ultimar els detalls d’aquesta jornada de formació gastronòmica que es durà a terme a Torroella de Montgrí.

Tags: Baix Empordà, confraria de pescadors, conscienciació, escoles, gastronomia, masterclass, menjador escolar, Museu de la Pesca, peix, pesca, pescadors, productes de proximitat, Quim Casellas
Notícia anterior
Nova edició del Guíxols Flors i el Concurs Exposició de Flors i Plantes
Notícia següent
Ampli ventall d’activitats a la Festa Major de Cruïlles 2022

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes