Palafrugell participarà en l’acció cultural “Cap Butaca Buida”

Palafrugell.- Palafrugell participarà en l’acció cultural que porta per nom “Cap Butaca Buida”. Una proposta que neix amb un objectiu tan ambiciós com possible: convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques.

I es vol fer comptant amb el bo i millor que té aquest país: la seva gent, la societat civil que es mou cada vegada que té al davant una fita històrica.
A Palafrugell es podrà gaudir de l’obra “La veritable història dels tres porquets” a càrrec de la companyia Xip Xap. Un espectacle dels de sempre adreçat als nens i nenes, però amb petites variacions que caldrà descobrir i que, a més a més, permet aprendre les primeres paraules en una llengua nova, cantar cançons i potser fins i tot ballar-les.
Així, el proper 16 de març serà la data que es marcarà al calendari i suposarà un gran repte col·lectiu: aconseguir que s’omplin les platees dels teatres d’arreu de Catalunya per homenatjar com mai les arts escèniques. Un sold out massiu, inèdit al món, i amb un protagonista principal destacadíssim: tu. Només cal triar la butaca, seure i gaudir de l’espectacle. La resta serà història.
“Cap Butaca Buida” és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out, la Corporació Catalana de MItjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. No obstant això, el seu èxit depèn del públic. Triar la butaca i compartir el repte amb tota la teva gent: el proper 16 de març, tu ets el protagonista de la major representació teatral que s’ha fet mai a Catalunya.

Tags: Catalunya, cultura, iniciativa, Palafrugell, societat, teatre
Notícia anterior
S’aprova l’asfaltatge i la millora del darrer tram de la ronda de l’Est de Palamós
Notícia següent
El Consell d’Alcaldies del Baix Empordà se centra en la millora del transport públic i el desenvolupament sostenible

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes