Palafrugell posa a disposició de la ciutadania una Guia Fàcil de Participació Ciutadana

Palafrugell.- L’Ajuntament de Palafrugell acaba d’editar una Guia Fàcil de Participació Ciutadana, que es posa a disposició de tothom amb l’objectiu d’acostar els canals de participació a la ciutadania.

Així, aquesta guia, creada amb l’ànim que sigui accessible i fàcil d’entendre, pretén explicar a la ciutadania com utilitzar els canals de participació i col·laboració en els assumptes públics, previstos en les lleis i en el Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palafrugell.
Els canvis socials i l’experiència en participació viscuda al municipi en els últims anys fan necessari modificar el model participatiu per fer-lo més eficaç i eficient.
La ciutadania també reclama una presència més activa en la política i en les decisions que l’afecten, i és compromís del govern municipal i de tots els regidors i les regidores donar resposta a aquesta exigència.
Segons el regidor de Participació Ciutadana, Josep Salvatella, “la Guia Fàcil és l’eina que us ajudarà a conèixer d’una ullada les múltiples maneres de participar que ofereix el Reglament, tant individualment com col·lectiva. Ja sigui per estar informat i ser escoltat sobre assumptes d’interès públic, fer una petició o tenir veu als òrgans de gestió municipal com per proposar una consulta ciutadana, hi trobareu de manera clara i concisa el camí i els passos que heu de seguir”.
La guia es pot consultar en l’apartat de participació i transparència del web municipal a través del següent enllaç: https://palafrugell.cat/serveis-ciutadania/participacio.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, guia, Palafrugell, participacio ciutadana, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’ACA obre la convocatòria dels ajuts per actuacions de manteniment de lleres en zona urbana a tot Catalunya, amb una dotació de més de 5 MEUR
Notícia següent
La fàbrica de creació Brava! obre les seves portes amb una àmplia mostra d’artistes col·laboradors

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes