Palamós fa bullir l’olla en la 6ª Escupdellada popular

Palamós.- El divendres 6 de desembre, la Candidatura d’Unitat Popular ha fet un dinar popular i reivindicatiu.

Segons els cupaires, la ja tradicional esCUPdellada és un espai de trobada, un dinar popular obert i gratuït per a totes les persones que volen participar-hi. Hi ha participat poc més d’un centenar de veïns i veïnes. També hi ha actuat el duet musical “Va com Va” amb una selecció de cançons de protesta.
De nou, s’ha volgut exigir l’alliberament de les preses polítiques, mostrar el suport a totes les investigades, preses, exiliades i represaliades en l’actual moment de repressió de l’Estat Espanyol i reivindicar la República Catalana. Així com també, s’ha mostrat el rebuig al règim del 78 amb un crema simbòlica de la Constitució espanyola.
L’esquerra independentista continua organitzant actes populars i gratuïts per “retornar al poble el que és del poble” segons explica la regidora cupaire Roser Huete. Com també expliquen des que aquesta formació política va entrar fa més de cinc anys a l’Ajuntament, la regidora de la CUP no cobra cap tipus de remuneració per les tasques que realitza al consistori donant totes les percepcions econòmiques a l’assemblea que, segons indica el seu codi ètic, és qui decideix com, quan i en què invertir els diners públics. És per aquest motiu que els actes de l’organització anticapitalista són gratuïts.
L’esCUPdellada és un acte de carrer, que té com a objectiu últim compartir un espai de trobada, la reivindicació i la lluita per un poble més just, socialment més cohesionat i territorialment lliure, tarannà propi de les Candidatures d’Unitat Popular.

Tags: CUP, escudellada, independentistes, palamós, política, presos polítics, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
“Torres de guaita” i “Temps de fruita”, novetats de l’Hemeroteca de la Revista del Baix Empordà
Notícia següent
El Gastrobar Passeig del Mar, guanyador del premi a la Millor Ganxotapa Tardor 2019

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes