Baix Empordà.- La caiguda de les vendes i dels ingressos per publicitat derivades de la pandèmia del coronavirus estan suposant un cop molt dur per a les publicacions culturals de proximitat, com és el cas de Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic.
Igual que els pagesos, els petits productors, els establiments locals i els bars i restaurants de proximitat de casa nostra, la publicació necessita ara més que mai el suport dels seus amics, lectors i simpatitzants: subscriviu-vos! Només cal que truqueu al telèfon 646 554 923 i ens faciliteu les vostres dades, i per només 32 euros l’any (39 euros fora del Baix Empordà per despeses de correus) cada tres mesos rebreu puntualment a casa vostra els nous números de Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic i contribuireu a mantenir viu un dels principals mitjans de comunicació de casa nostra, gaudint al mateix temps d’una promoció exclusiva: per cada nova subscripció rebreu de regal un llibre de la col·lecció Edicions de la Revista del Baix Empordà, a escollir entre:
· Els fogons de l’àvia Dolors. Receptes, records i vivències
de la cuina del Baix Empordà (Lluís Molinas i Falgueras, 2015),
· Palafrugell. Racons i raons amb història (Ramir Lacasa, 2018)
o
· Pedres venerables. Passejades amb història pel Baix Empordà (Pau Roig, 2019).