Santa Cristina i Sant Feliu celebraran el 63è Aplec de Pedralta

Santa Cristina d’Aro / Sant Feliu de Guíxols (Glòria Jara i Albertí)

L’Associació de Festes Ganxones, amb el suport de la colla els Grillats i dels Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro i de Sant Feliu de Guíxols, ha organitzat pel proper diumenge 19 de maig el 63ª Aplec de Pedralta.

Tal com és habitual, el programa d’activitats es reparteix entre els dos termes municipals. Al matí a l’esplanada de Pedralta (Santa Cristina) té lloc, a partir de les 11 del matí, el 48è Concurs de l’allioli i el 63è concurs de rams i conjunts de flors boscanes. Els interessats a participar en el tradicional concurs d’allioli es poden inscriure mitja hora abans, allà mateix, per un preu de 3 euros.
Posteriorment, la resta d’activitats de l’aplec de Pedralta es realitzaran a Santa Escolàstica (Sant Feliu). A 2/4 d’1 del migdia es lliuraran els premis del concurs d’allioli i de rams i conjunts de flors boscanes i tot seguit es realitzarà un vermut popular. Cadascú se l’ha de portar de casa seva. Després de dinar, a partir de les 4 de la tarda s’ha organitzat una festa per als més menuts de la família a càrrec d’Esquitx, tallers infantils amenitzats per la colla Grillats i xocolatada popular. I a les 6 de la tarda, l’actuació de la colla Jacomet amb un divertit repertori de cançó de taverna i el clàssic cremat posaran punt final al 63è aplec de Pedralta.  L’organització recorda la prohibició de fer foc fora de les àrees condicionades i degudament senyalitzades. També demana que es respecti l’entorn natural.

Tags: aplec, cultura, festa, Pedralta, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, societat, tradicions
Notícia anterior
Jornada informativa adreçada a la ciutadania de Palamós per donar a conèixer el projecte de reforma del passeig del Mar
Notícia següent
Els preus s’apugen set dècimes a l’abril a Girona per l’alça de la roba, l’electricitat i els allotjaments turístics

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes