Sara Ahdid, bronze pel seu còctel, el “Meliterrani” 27è concurs de cocteleria Ciutat de Lleida

Lleida.- La setmana passada, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va celebrar el seu 27è concurs de cocteleria Ciutat de Lleida.

Es tracta d’un concurs obert a alumnes de les diferents escoles d’hoteleria d’arreu de Catalunya i Aragó, que aquest any ha tingut com a producte protagonista la Mel Alemany.
La alumna de l’INS Baix Empordà, Sara Ahdid, de 1r curs del cicle formatiu de grau mig de restauració, va guanyar un merescut tercer premi amb el seu còctel, batejat amb el nom de “Meliterrani”. Es tracta d’un còctel que combina ginebre artesana “Xoriguer” de Menorca, bíter, xarop d’alfàbrega, suc natural de magrana i llima; finalment hi afegeix un toc de mel, que ha estat el producte estrella del concurs d’aquest any. El còctel anava acompanyat d’un maridatge que consistia en una tapa de pessic de recuit de l’Empordà banyat amb mel de romaní.

Tags: cocteleria, concurs, gastronomia, hostaleria, INS Baix Empordà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Set vins de la DO Empordà obtenen medalles d’or i de plata en el Concurs Mundial de Brusel·les
Notícia següent
Convocats els ajuts al Pla d’arrencades de fruita de pinyol per al període 2019-2020

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes