Lleida.- La setmana passada, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va celebrar el seu 27è concurs de cocteleria Ciutat de Lleida.
Es tracta d’un concurs obert a alumnes de les diferents escoles d’hoteleria d’arreu de Catalunya i Aragó, que aquest any ha tingut com a producte protagonista la Mel Alemany.
La alumna de l’INS Baix Empordà, Sara Ahdid, de 1r curs del cicle formatiu de grau mig de restauració, va guanyar un merescut tercer premi amb el seu còctel, batejat amb el nom de “Meliterrani”. Es tracta d’un còctel que combina ginebre artesana “Xoriguer” de Menorca, bíter, xarop d’alfàbrega, suc natural de magrana i llima; finalment hi afegeix un toc de mel, que ha estat el producte estrella del concurs d’aquest any. El còctel anava acompanyat d’un maridatge que consistia en una tapa de pessic de recuit de l’Empordà banyat amb mel de romaní.