Castell-Platja d’Aro.- La segona edició de la campanya gastronòmica d’hivern a Platja d’Aro “La Cullera i el Bacallà” es celebra del 8 de març al 7 d’abril amb menús de 22 a 35 euros.
Els establiments participants són: Adagio by Markus, Arròs i Peix, Bon Dia, Can Pijaume, Dgust, El Dorado Tapa, El Racó de l’Epi, La Proa, La Riera, La Terrassa de S’Agaró, La Tisana, Llevant, M&B, Mesón Asador, Paparazzi, Tacos y Tequila S’Agaró, TheGrill BB i Toppie.
La propera acció al municipi vinculada a la gastronomia també serà aquesta primavera, amb la quarta edició de Xics Gastronòmic, la Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, configurada per una triple proposta: tallers d’alimentació a les escoles de primària i a l’institut de secundària del municipi, campanya gastronòmica amb menús infantils a diversos restaurants, i un programa activitats familiars, culinàries i esportives.
Deixa un comentari