Sopar solidari “Girem la truita per l’ELA!” aquest dissabte al Restaurant Sa Cova de Platja d’Aro

Castell-Platja d’Aro.- Aquest proper dissabte, 25 de maig, els xefs Josep Maria Portas, del Restaurant Sa Cova de l’Hotel NM Suites, i Quim Casellas, del Restaurant Hotel Casamar (1 Estrella Michelin), uniran forces per elaborar un menú degustació solidari per receptar fons per la cura de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurològica progressiva que ataca les cèl·lules nervioses encarregades de controlar els músculs voluntaris.

Aquesta és la malaltia que pateix en Pau Torres, diagnosticat l’any 2013, i que va decidir crear juntament amb la Gina Torres i la seva família Ilusión+, un projecte enològic de venda de vins elaborats per diferents cellers de les DO Montsant, Navarra, Penedès i Priorat per recaptar fons destinats a la recerca per curar les malalties degeneratives: un negre, Pau; un rosat, Montse; un blanc, Gina; i un cava, Ferran. El projecte ha aconseguit crear uns vins de qualitat amb responsabilitat social, que estan ajudant a recaptar fons per ajudar a famílies i projectes socials o invertir en investigació de malalties neurodegeneratives poc comunes, que afecten aproximadament unes 4.500 persones a Espanya. Fins ara s’han venut més de 16.000 ampolles de vi, que han permès destinar més de 80.000 euros a projectes solidaris.
Els vins d’Ilusión+ s’uneixen ara al talent dels xefs del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet Josep Maria Portas i Quim Casellas en un sopar gastronòmic solidari els beneficis del qual es destinaran íntegrament a la causa. La cita, limitada a 80 comensals, és aquest proper dissabte 25 de maig a dos quarts de vuit del vespre al Restaurant Sa Cova de l’Hotel NM Suites de Platja d’Aro (Avinguda Onze de Setembre, 70), i ja es poden reservar places trucant al telèfon 972 82 57 70.
Més informació: http://www.ilusionmas.com/.

Tags: cuina de l'empordanet, gastronomia, malalties neurodegeneratives, Salut, solidaritat, sopars maridats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La recerca d’avantguarda sobre la gamba vermella obrirà el cicle “Pesca i Ciència 2019”
Notícia següent
La Mostra de Tastets de Cuina Casolana de Santa Cristina arriba a la XXVII edició

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes